Головна » Архів матеріалів

15 лютого поточного року,  як уже повідомлялось раніше, призначений новий керівник комунального підприємства «Агрокомсервіс». За період  з 15 лютого  по 15 березня виконано певний перелік робіт.

Так, двократно  здійснювався вивіз твердих побутових відходів з сіл Октябрське, Нововодяне, Ганнівка , Криворіжжя, Шилівка.

Проводилася робота по упорядкуванню  договорів  з надання комунальних послуг населенню.  Станом на 15 лютого договорами по вивозу сміття охоплено лише 50 % населення. Робота  щодо укладання договорів триває. Та і стан оплати за послуги населенням на незадовільному рівні. На 15 лютого жителі сіл  Никанорівка,  Первомайське оплатили менше 20% від нарахованої суми. Загалом по району сума сплати за вивіз твердих побутових відходів за лютий місяць склала 53%.

Звертаємось до населення з відповідальністю віднестись до укладання договорів, оплати послуг, адже від цього залежит ... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: admin | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

Как уже сообщал наш сайт, в Добропольском районе в новых границах сформирован Октябрьский сельский совет. В него вошли три сельсовета – Октябрьский, Никаноровский и Новоторецкий.

Новообразованный сельский совет будет наделен правами территориальной громады, владеть имуществом, ранее входившим в сферу управления районных организаций и, соответственно, финансировать функционирование тех или иных объектов.

В настоящий момент происходит передача имущества с балансов районных организаций на баланс Октябрьского cельского совета. Так, на внеочередной сессии Добропольского районного совета депутаты приняли решение о передаче библиотечного фонда и материальных ценностей с баланса отдела культуры и туризма Добропольской РГА на баланс Октябрьского сельского совета, а именно Октябрьской, Никаноровской, Новоторецкой и Торецкой сельских библиотек.Как уже сообщал наш сайт, в Добропольском районе в новых границах сформирован Октябрьский сельск ... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: admin | Дата: 14.01.2016 | Коментарі (0)

Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Шанування матері – один з найсвятіших обов`язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали  п’ятеро та більше дітей. І середвисоких державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання "Мати-героїня". 

13 січня у райдержадміністрації відбулося урочисте вручення державних нагород – посвідчень та нагрудних знаків  «Мати – героїня» трьом  багатодітним матерям Добропільського району.

Відповідно до Указу Президента України від 03.12.2015 №676/2015 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання "Мати-героїня” отримали чотири жительки району: ЛЕБІДЬ Тетяна Григо ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: admin | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

В зв"язку з тим, що прийом депутатів з виборцями припадає на святкові дні зустріч переноситься для депутатів:
1. Рязанцевої І.С. з 07 січня на 15 січня 2016 року (виборчий округ № 23 (с.Вірівка)) місце проведення зустрічі - сільський будинок культури з 10.00 до 12.00.
2. Подлєсний І.М. з 07 січня на 08 січня 2016 року (виборчий округ № 15 (с.Іванівка, с.Никанорівка, с. Дорожнє, с.Маяк, с.Суворове) місце проведення зустрічі - будівля Никанорівської сільської ради з 10.00 до 12.00.
3. Гапич М.М. з 08 січня на 15 січня 2016 року (виборчий округ № 6 (с.Золотий Колодязь – вул. Горького, вул. Жовтнева, вул. ім. Гей М.Т., вул. Леніна, вул. Патріотична, вул. Радянська, вул. Шкільна, вул. 1-ша Гвардійська) місце проведення зустрічі - Золотоколодязька сільської ради з 10.00 до 12.00.

http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com/

Переглядів: 217 | Додав: admin | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (0)

19 жовтня 2015 року  голова Добропільської райдержадміністрації Олег Кравчук провів особистий  прийом громадян.
Мешканців села Бойківка Никанорівської сільської ради  турбують  питання виплати орендної плати та сплати податків  за користування земельними ділянками, на яких збудовані фортифікаційні споруди.

Головою райдержадміністрації були надані відповідні доручення для вирішення порушених питань та надання допомоги мешканцям села.

http://donoda.gov.ua/

 

Переглядів: 255 | Додав: admin | Дата: 21.10.2015 | Коментарі (0)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ Сільського голови № 31 від 03.07.2015 " Про початок проведення у Никанорівській сільській раді перевірки, передбаченої Законом України « Про очищення влади»

 

https://drive.google.com/

Переглядів: 283 | Додав: admin | Дата: 01.08.2015 | Коментарі (0)

30 червня відбулась позачергова сесія в Никанорівській сільській раді. Одним із питань порядку денного було визначення «курсу» Никанорівської сільської громади в об’єднанні територій.

На засіданні були присутні голова Білицької міської ради Заварзін О.Т., Октябрський сільський голова Кучерененко В.М., Новоторецький сільський голова Кордюков О.М., представники ПрАТ «Глини Донбасу», керівники сільхозпідприємств.

Підсумком розгляду даного питання стала воля громади в приєднанні до Октябрської об’єднаної територіальної громади, в яку увійдуть всі села Никанорівської, Октябрської та Новоторецької сільських рад.

... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: admin | Дата: 07.07.2015 | Коментарі (0)

«Зробимо наш район ще кращим!»  Під цим гаслом 24 квітня працівники райдержадміністрації, районної ради, закладів та установ району взяли участь в проведення робіт з благоустрою території. Спільними зусиллями проводиться упорядкування  ботанічного заказнику «Гектова балка», який щовесни радує всіх цвітінням півонії тонколистої, занесеної  до Червоної Книги України. Також не залишилася осторонь і територія навколо адмінбудівель – прибрані та поновлені новими квітами клумби, побілені дерева.

... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: admin | Дата: 24.04.2015 | Коментарі (0)

Райдержадміністрацією проводиться  широка  інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення району щодо оформлення  житлових субсидій за спрощеним порядком, це і статті в місцевій пресі,  на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

До інформаційно-роз’яснювальної роботи залучено соціальних працівників, працівників комунальних служб району та працівників сільських рад, сільських та районних депутатів. Проводяться Дні інформування в населених пунктах району за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, направлено в населені пункти району інформаційні матеріали щодо призначення житлових субсидій громадянам за спрощеним порядком, здійснено 9 виїздів Мобільного офісу спеціалістами управління соціального захисту населення в населені пункти, під час яких надаються консультації, роз’яснення  по порядку оформлення житлових субсидій за спрощеною системою.

8 квітня  спеціалістами управління соціального захис ... Читати далі »

Переглядів: 244 | Додав: admin | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

20 березня голова райдержадміністрації Кравчук О.В. та голова районної ради Гапич М.М. провели зустріч з громадою Никанорівської сільської ради 

Відповідно до рішення координаційної ради з питань модернізації мережі закладів освіти Добропільського району 20 березня  голова райдержадміністрації Кравчук О.В. та голова районної ради Гапич М.М. провели зустріч з громадою Никанорівської сільської ради.

В зустрічі взяли участь начальник відділу освіти Гапич Л.М., начальник фінансового управління Тітова В.П., голова Никанорівської сільської ради Моденко Н.Д.. Обговорювалося питання  щодо утримання закладів освіти району  та  доцільності використання коштів освітньої субвенції.

Проектна потужність Никанорівської ЗОШ І-ІІ ст. становить  192 місця , фактична наповнюваність – 41 учень (21%) . Згідно прогнозів кількість учнів у наступні роки залишиться ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: admin | Дата: 11.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »