Головна » 2014 » Грудень » 4 » Про передачу земельної ділянки в оренду ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ”
21:46
Про передачу земельної ділянки в оренду ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ”

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “ГЛИНИ ДОНБАСУ” (далі – ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ”) для І-ІІ етапів розробки кар’єру Розівської ділянки Кучеровоярського родовища вогнетривких та тугоплавких глин із земель державної власності, що перебувають у запасі на території Никанорівської сільської ради Добропілського району Донецької області за межами населених пунктів, керуючись статтями 17, 93, 122, 123, 134, 186 Земельного кодексу України, законами України “Про землеустрій”, “Про охорону земель”, “Про оренду землі”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”, “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”,“Про місцеві державні адміністрації”, розпорядженням голови облдержадміністрації від 11 липня 2013 року № 437 “Про здійснення державної реєстрації права держави на земельні ділянки”:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “ГЛИНИ ДОНБАСУ” для І-ІІ етапів розробки кар’єру Розівської ділянки Кучеровоярського родовища вогнетривких та тугоплавких глин із земель державної власності, що перебувають у запасі на території Никанорівської сільської ради Добропілського району Донецької області за межами населених пунктів.

2. Передати ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ” земельну ділянку державної власності площею1,3632 га (кадастровий номер 1422085000:01:000:1251) інших відкритих земель без рослинного або з незначним рослинним покривом, що перебувають у запасі,для І-ІІ етапів розробки кар’єру Розівської ділянки Кучеровоярського родовища вогнетривких та тугоплавких глин в довгострокову оренду на строк дії спеціального дозволу на користування надрами (до 17.10.2020) на території Никанорівської сільської ради Добропілського району Донецької області за межами населених пунктів.

3. ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ”:
1) дотримуватися обов’язків землекористувача відповідно до вимог земельного і природоохоронного законодавства;
2) здійснити державну реєстрацію права на земельні ділянки під вищевказаний об’єкт відповідно до вимог законодавства;
3) після закінчення строку оренди земельну ділянку рекультивувати і повернути в стані, придатному для подальшого використання згідно з проектом рекультивації.

4. Голові Добропілської райдержадміністрації Кравчуку О.В.:
1) укласти договір оренди землі з ПрАТ “ГЛИНИ ДОНБАСУ” на земельну ділянку, яка передається в оренду, та здійснити заходи, пов’язані з державною реєстрацією права держави на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження;
2) у тижневий термін з дати державної реєстрації права на земельну ділянку надати відділу фінансового забезпечення облдержадміністрації (Зеленська) витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
5. Координацію дій по виконанню розпорядження покласти на Головне управління Держземагентства у Донецькій області (Куций).

Кіхтенко О. Т.

http://donoda.gov.ua:81/

Переглядів: 296 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar