Головна » 2015 » Квітень » 8 » У районі працює «Мобільний офіс»
23:21
У районі працює «Мобільний офіс»

Райдержадміністрацією проводиться  широка  інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення району щодо оформлення  житлових субсидій за спрощеним порядком, це і статті в місцевій пресі,  на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

До інформаційно-роз’яснювальної роботи залучено соціальних працівників, працівників комунальних служб району та працівників сільських рад, сільських та районних депутатів. Проводяться Дні інформування в населених пунктах району за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, направлено в населені пункти району інформаційні матеріали щодо призначення житлових субсидій громадянам за спрощеним порядком, здійснено 9 виїздів Мобільного офісу спеціалістами управління соціального захисту населення в населені пункти, під час яких надаються консультації, роз’яснення  по порядку оформлення житлових субсидій за спрощеною системою.

8 квітня  спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації на чолі з начальником  управління В. Купцовою здійснено виїзди Мобільного офісу в населені пункти Світлівської, Октябрської, Новоторецької, Никанорівської сільських рад з питання пояснення громадянам питання надання субсидій за спрощеним порядком в умовах підвищення цін і тарифів на житлово -комунальні послуги на виконання Постанови КМУ від 28 лютого 2015 року № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».

9 квітня такі виїзди здійснені до Нововодянської, Ганнівської, Золотоколодязької сільських рад.
На прийоми, що відбувалися у приміщенніях сільських рад та будинках культури, прийшли чимало жителів сіл. Усі громадяни отримали відповіді на свої запитання, а тим, кому це було потрібно, надано більш ґрунтовні роз`яснення та консультації з використанням програмного забезпечення пенсійної бази району.

Сільчани подякували учасникам «мобільного соціального офісу» за допомогу та запрошували приїздити частіше.

http://donoda.gov.ua/

Переглядів: 244 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar