Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Виділено приміщення для відкриття пункту першої допомоги Червоного Хреста в сел. Маяк Никанорівської сільської ради
22:26
Виділено приміщення для відкриття пункту першої допомоги Червоного Хреста в сел. Маяк Никанорівської сільської ради

29 жовтня відбулася зустріч голови райдержадміністрації Юрія Середи з Л. Авсянкіною, головою обласної організації та головою Добропільської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста І. Павленко.

Мета зустрічі: обговорення шляхів покращення соціального і медичного обслуговування ветеранів війни та праці, непрацездатного населення представниками цієї організації з метою виконання завдань Президента України.

«Реалізовуючи завдання і доручення Глави держави щодо покращення соціального захисту ветеранів, особливу увагу керівництво району і надалі буде приділяти належному обслуговуванню ветеранів, учасників бойових дій та пенсіонерів», - підкреслив у своїй розмові Ю.Середа.

З метою забезпечення медичною допомогою жителів віддалених сіл району в результаті було вирішено виділити приміщення для відкриття пункту першої допомоги Червоного Хреста в сел. Маяк Никанорівської сільської ради.

Керівники Товариства Червоного Хреста відзначили активну роботу та плідну співпрацю з Никанорівською та Світлівською сільськими радами. Жителі цих населених пунктів активно підтримують організацію, а тому саме вони в першу чергу і отримують допомогу через Товариство Червоного Хреста.

Завершуючи зустріч, голова райдержадміністрації підкреслив, що потрібно долучати і інші сільські ради до такої плідної співпраці по підтримці найменш захищених верств населення та запевнив, що керівництво району завжди буде йти назустріч працівникам Червоного Хреста.

http://donoda.gov.ua/

Переглядів: 204 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar