Головна » 2016 » Січень » 12 » Вручення почесних нагород "Мати - героїня"
20:14
Вручення почесних нагород "Мати - героїня"

Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Шанування матері – один з найсвятіших обов`язків людини і неоплатних боргів дітей. А ще людство і держава здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали  п’ятеро та більше дітей. І середвисоких державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання "Мати-героїня". 

13 січня у райдержадміністрації відбулося урочисте вручення державних нагород – посвідчень та нагрудних знаків  «Мати – героїня» трьом  багатодітним матерям Добропільського району.

Відповідно до Указу Президента України від 03.12.2015 №676/2015 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання "Мати-героїня” отримали чотири жительки району: ЛЕБІДЬ Тетяна Григорівна – мати п’яти дітей (с. Ракша), ХАРЧЕНКО Ірина Іванівна – мати п’яти дітей (с. Леніна), ЧЕКРИШКІНА Наталя Миколаївна – мати шести дітей (с. Никанорівка), КАТРИЧ Ганна Михайлівна (с. Новотроїцьке).

Звертаючись до присутніх, голова районної ради Тамара Бєлянкіна висловила слова вдячності від імені голови райдержадміністрації Олега Кравчука та наголосила, що звання матері найбільш шановане серед усіх інших. «Дякую Вам за те, що попри нелегкі будні, недоспані ночі, Ви дали дорогу в життя майбутньому нашої нації, бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, миру, довгих літ життя і Божого благословення».

http://donoda.gov.ua/

 

Переглядів: 523 | Додав: admin | Теги: «Мати – героїня» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar