Головна » 2014 » Лютий » 8 » Звіт про хід виконаня Програми земельних відносин
20:52
Звіт про хід виконаня Програми земельних відносин

В результаті послідовної реалізації завдань в районі впроваджувались заходи з проведення земельної реформи, відтворення та забезпечення раціонального використання земельних ресурсів.
За 2013 рік виконано заходів на суму 25516,382 тис. грн., що складає 93,8%.

Проведено заходи з ведення державного земельного кадастру за рахунок землекористувачів. Обсяг виконаних робіт з реєстрації земельних ділянок складає 1460 штук, вартість робіт – 94,9 тис. грн.

ДП «Донецький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» розроблено проект землеустрою, що забезпечує еколого - економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь на земельних ділянках, які знаходяться в оренді ПП «Агрофірма «Ковалиха» на території Шилівської сільської ради Добропільського району вартістю 28,0 тис. грн. за рахунок землекористувача.

Грошову оцінку земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів проведено на площі 24,8025 га за рахунок землекористувача. Вартість робіт склала 10,0 тис. грн.

В районі проведено інвентаризацію земель на суму 2140,429 тис. грн. За рахунок землевласників і землекористувачів проведено інвентаризацію земель на суму 372,9 тис. грн. За рахунок місцевих бюджетів проведено інвентаризацію земель на суму 1767,529 тис. грн.. (за рахунок обласного бюджету на суму 12,182 тис. грн., за рахунок бюджетів міст і районів на суму 1755,347 тис. грн.).

ТОВ «Земельно-кадастровий центр» проведено роботи з інвентаризації сільськогосподарських земель площею 64386 га за межами населених пунктів за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, по наступним радам:

  • Шилівська сільська рада, оплачено 95,048 тис.грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Світлівська сільська рада, оплачено 47,574 тис.грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Никанорівська сільська рада, оплачено 49,138 тис. грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Новоторецька сільська рада, оплачено 93,541 тис. грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Добропільська сільська рада, оплачено 73,551 тис. грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Криворізька сільська рада, оплачено 99,947 тис. грн. (погашення кредиторської заборгованості);
  • Золотоколодязька сільська рада, оплачено 98,046 тис. грн. (погашення кредиторської заборгованості)

ДП Донецький обласний геодезичний центр» проведено роботи з інвентаризації сільськогосподарських земель в межах та за межами населених пунктів на території Октябрської сільської ради за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, оплачено 719,472 тис.грн. (погашення кредиторської заборгованості).

ТОВ «ТріНіті» проведено роботи по інвентаризації земель державної власності під водними об’єктами площею 66 га, оплачено по Никанорівській сільській раді 94,656 тис.грн., по Золотоколодязькій сільській раді - 94,571 тис.грн. за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва

ТОВ «Донбасгеоземлеустрій» розроблено проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальній організації комунальному лікувально-профілактичному закладу Добропільському районному центру первинної медико-санітарної допомоги площею 5,6 га. Оплачено:

  • по Добропільській сільській раді – 3,370 тис. грн.,
  • по Ганнівській сільській раді – 6,739 тис. грн.,
  • по Золотоколодязькій сільській раді – 13,478 тис. грн.,
  • по Криворізькій сільській раді – 13,479 тис. грн.,
  • по Никанорівській сільській раді – 6,739 тис. грн.,
  • по Нововодянській сільській раді – 6,739 тис. грн.,
  • по Новоторецькій сільській раді – 3,369 тис. грн.,
  • по Октябрській сільській раді - 6,739 тис. грн.,
  • по Світлівській сільській раді – 10,109 тис. грн.,
  • по Святогорівській селищній раді – 10,108 тис. грн.,
  • по Шилівській сільській раді – 16,848 тис. грн.

за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва

Також, ТОВ «Донбасгеоземлеустрій» проведено роботи з інвентаризації земель під соціальними об’єктами площею 11,4298 га за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, по наступним радам:

  • Світлівська сільська рада, оплачено 8,298 тис.грн.;
  • Нововодянська сільська рада, оплачено 6,928 тис.грн.;
  • Новоторецька сільська рада, оплачено 13,896 тис.грн.;
  • Добропільська сільська рада, оплачено 28,777 тис.грн.;
  • Святогорівська селищна рада, оплачено 56,463 тис.грн.;
  • Шилівська сільська рада, оплачено 7,248 тис.грн.;
  • Золотоколодязька сільська рада, оплачено 27,925 тис.грн.;
  • Никанорівська сільська рада, оплачено 20,779 тис.грн.;
  • Ганнівська сільська рада, оплачено 21,771 тис.грн.

В Донецькому обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій пройшов курси підвищення кваліфікації 1 фахівець, вартість навчання склала 0,344 тис. грн.

У власність громадянам передані земельні ділянки за рахунок землевласників, вартість робіт склала 29,6 тис. грн.
Встановлено прибережні захисні смуги водних об’єктів, які знаходяться в оренді ФОП Амана О.О. (Новоторецька сільська рада), ФОП Зоненка В.А. (Ганнівська сільська рада), ТОВ «Шахтобудінвест» (Ганнівська сільська рада), ТОВ «Перспектива» (Добропільська і Криворізька сільські ради) та ФОП Зарубіна М.В. (Новоторецька і Шилівська сільські ради) вартістю 37,7 тис. грн. за рахунок землекористувачів.

ДП «Донецький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» ведуться роботи по розмежуванню земель державної та комунальної власності Золотоколодязької сільської ради, оплачена кредиторська заборгованість 22,281 тис. грн.

ДФ ДРВП інститутом «Дніпродіпроводгосп» розроблено робочий проект по рекультивації еродованих земель Октябрської сільської ради, оплачено 108,391 тис. грн. за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

ПАТ «Донбасводбудстрой» проведено роботи по реконструкції гідротехнічних споруд балки Сухий Яр на території Октябрської сільської ради, оплачено 1746,27 тис. грн. (кредиторська заборгованість) за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

ФОП «Карнаухом» проведено роботи по розкорчовці списаного саду Ганнівської сільської ради, оплачено 14,544 тис.грн. за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Донецьким філіалом інституту ДРПВ „Дніпродіпроводгосп” проведено роботи по виносу робочого проекту меліоративного покращення заплавних земель р.Грузька в натуру на території Золотоколодязької сільської ради, УМП «Донбасводбут» проведено роботи по меліоративному покращенню заплавних земель р. Грузька на території Золотоколодязької сільської ради, оплачено 1348,423 тис. грн. за рахунок місцевого бюджету, а саме коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

ПрАТ «Огнеупорнеруд» проведено біологічну рекультивацію на площі 4,6 га за свій рахунок. Вартість робіт склала 115,0 тис. грн.

ПрАТ «ВЕСКО» проведено біологічну рекультивацію на площі 97,66 га за свій рахунок. Вартість робіт склала 500,0 тис. грн.

ПрАТ «Глини Донбасу» проведено горнотехнічну та біологічну рекультивацію на площі 14,99 га за свій рахунок. Вартість робіт склала 19320,5 тис. грн.

М.М. Бєліков

http://donoda.gov.ua/

Переглядів: 412 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar